2015-04-04

irrfärder i Drömmarnas land

I bland så är mina drömmar mer än knasiga
Det börjar med att jag är med i ett krig och min sida förlorar för att vi har inte fördelen med högre mark. Jag kryper under en tältsäng och känner att något träffar mig ryggen. Jag spelar död och plötligt så är fienden över mig och letar efter något. Det visar sig vara en trasa som jag ligger på Det verkar som att det är en skyddssymbol eller talisman ledaren river sönder den och drar den i smutsen. Då ser jag in i ögonen på en fiende som tittar åt mitt håll och upptäcker att jag inte är död. Så jag springer upp och nappar åt mig en liknande trasa (den är röd) och springer för mitt liv. Någon springer bredvid och vill att jag ska få proviniens på trasan men jag bara spirnger Jag har sedan ett djur med mig i mon flykt Jag försöker få djuret att springa i väg med trasan och möta mig någonstans men utan resultat. Från att ha varigt en hund eller katt så är det plötsligt en häst som jag svingar mig upp på. Fienden i hälarna de är tre eller fyra och de har tagit till hästar de med. Jag lyckas komma upp på en kulle och komma undan med att gömma mig bland träden.
Jag kommer till en liten by Runt om byn så reser sig skyskrapor Men här är det lugnt. Jag får mat och vila. Sedan så kommer flygplan de första flyger bara över som för att se vad som är bäst att bomba. De andra flygplaner släpper bomber på skyskraporna vi ser hur de brinner och rasar i hop. På våran by släpps två bomber. Men de detonerar inte trots att man försöker med allt. Av någon anledning så finns det levande människor i bomberna. Jag försöker att fly igen men byn är omringad med militärer som står på sina jeepar och skuter på alla som försöker fly. Bomberna har nu hamnat i ett tält ocj man försöker att få ut de personerna som är i bomberna men de hinner dö innan man kommer in så långt.
Jag förhandlar mig till att komma till staden för att desarmera bomben där ifrån och får det beviljat. Kommer dit under pompa och ståt och vid en knapp sitter någon kändis innom atomfysik Jag ska trycka på den andra knappen. När jag har tryckt in frekvensen så upptäcker jag att jag är lurad bomben detonerar och byn med de snälla människorna finns inte mer. Jag blir hyllad men vill bara gråta. Blir ledd mot ett hus och där har jag post som jag läser.
Däe efter så är jag med i en konstig filminspelning med varulvar som kryper på golvet. Det sluter med att jag fyller på vatten på förskolor och attt jag ser ett flygplan stöttar i en skola. Sedan så går jag naken hem genom snön men jag belönas med kläder ju närmre hem jag kommer. Där är det en helikopter som ska landa ett hus på toppen av berget. Där vaknade jag och det var nog tur det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar